Tilldela behörigheter

Alla register och många funktioner i AmpliFlow kan ha olika behörigheter. Användare får per automatik inte access till funktioner bara för att funktionen är påslagen för ert konto.

När en funktion slås på, exempelvis efter att ha uppgraderat till en ny plan eller när en ny funktion ska lanseras, så är den enda som har access till den användare med den globala rollen Administratör.

Administratörens första jobb är ofta att tilldela en/flera användare eller team som Ägare för funktionen. Ägare har full access till funktionen och dess data och kan även tilldela nya rättigheter.

Innan en funktion ens dyker upp i menyn behöver du som användare ha minst Läs-rättigheter till funktionen vilket alltså kan tilldelas av en Administratör eller Ägare.

Hur tilldelar jag behörigheter?

I den här guiden går vi igenom hur du som ägare av ett register kan tilldela behörigheter. I exemplet går vi igenom hur du gör i en anpassad lista men det fungerar på samma sätt i andra register.

Längst upp till höger finns det om du är administratör eller har Ägare behörigheter för anpassade listor tre punkter. Klicka där och sen på Behörighetsinställningar så kommer en dialogruta upp där du kan tilldela användare eller grupper behörigheter.

Support

Behöver du hjälp? Hör av dig!

Vi finns här för att hjälpa dig. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi.
Tack! Vi hör av oss snarast.
Något gick fel! Maila direkt till support@ampliflow.com istället.