ISO certifiering ska göra dig bättre - inte bara uppfylla krav

Skrivet Av
Patrik Björklund
Patrik Björklund
Publicerad
October 22, 2023
Ämne
Managementkonsult

Det är dags att byta perspektiv på ISO-certifiering. Det handlar inte om att uppfylla en lång lista med krav, utan snarare om att använda beprövade system för att förbättra verksamheten.

Best Practice som grund

ISO-standarderna bygger på decennier av best practice inom olika branscher. Genom att utgå från dessa standarder kan vi snabbt identifiera vilka insatser som behövs för att förbättra en specifik verksamhet. Det innebär att företaget slipper göra samma misstag som tusentals andra företag har gjort tidigare.

Mer än bara certifiering

Men det stannar inte vid certifieringen. När du har nått upp till best practice-nivån ställer ISO-standarderna krav på kontinuerlig förbättring. Det är här det blir intressant: vilket företag vill inte bli bättre? Vilken VD har inte ett uppdrag att växa, effektivisera och kapa kostnader?

ISO-certifiering är alltså inte bara en fråga om att uppfylla kraven för certifieringen. Det handlar om att skapa en struktur för kontinuerlig förbättring av verksamheten.

Varför välja AmpliFlow?

Varför ska du välja AmpliFlow? För att vi har bakat in en smartare typ av managementkonsulting i vår leverans. Vi arbetar inte bara med att hjälpa dig uppnå certifiering. Vi arbetar med att göra din verksamhet bättre.

Vi tar hjälp av ISO-standarderna, men vi ser dem som en utgångspunkt snarare än ett slutmål. Med AmpliFlow kan du snabbt och smidigt implementera best practice i din verksamhet, men även fortsätta utvecklas därifrån.

Så varför skulle du nöja dig med bara certifiering? Med AmpliFlow får du mer: en struktur för kontinuerlig förbättring och verktygen för att realisera potentialen i din verksamhet.

Lågt hängande frukt

Att inte redan uppfylla kraven känns nästan lite dumt, eller hur? Men det är aldrig för sent att börja. ISO-certifiering - och mer specifikt - användningen av AmpliFlow kan vara den push din verksamhet behöver för att ta nästa steg mot framgång.

Hos oss handlar det inte om att fylla i en checklista. Det handlar om att bygga effektiva, hållbara processer som gör din verksamhet bättre. Och med AmpliFlow som verktyg kan vi lova dig att resan dit blir både smidigare och mer givande.

ISO-certifiering är mer än bara en stämpel - det är ett verktyg för kontinuerlig förbättring. Och med AmpliFlow har du allt du behöver för att realisera potentialen i din verksamhet. Är du redo att ta steget?

Gratis e-bok
Allt från vad standarder kräver till hur du genomför ett projekt för att etablera ett certifierbart ledningssystem.
Tack! Nu får du snart ett e-post från oss!
Oj! 

Något gick fel.

Hör av dig till support@ampliflow.com.
Free e-book
Everything from what standards require to how you implement a project to establishing a certifiable management system.
Tack! Nu får du snart ett e-post från oss!
Oj! 

Något gick fel.

Hör av dig till support@ampliflow.com.
Behöver ni hjälp att nå ISO-certifiering?
AmpliFlow kan hjälpa dig med allt som behövs för att nå certifiering. Från smarta IT-system till projektledning, utbildning, internrevision och mycket mer. Boka ett möte idag för att få veta mer!
Tack! Vi hör snart av oss!
Oj! 

Något gick fel.

Hör av dig till support@ampliflow.com.
Artiklar

Fler artiklar

Verktyg, information och andra resurser du behöver.
Lagstiftningshantering

ISO 9001 och ISO 14001: Krav på lagstiftningshantering för kvalitets- och miljöledningssystem

ISO 9001 och 14001 kräver lagstiftningshantering för kvalitets- och miljöledningssystem. Organisationer måste identifiera, uppfylla, och övervaka gällande lagar och regler, samt sträva efter kontinuerlig förbättring.
Joakim Stenström
May 15, 2023
Möten

Att ha ett möte kan kosta mer än du tror

Effektivare möten och fokuserad kommunikation kan minska dolda kostnader, öka produktivitet och förbättra samarbete på arbetsplatsen. Genom att kritiskt granska mötets nödvändighet, förbereda väl, sätta tidsgränser, använda teknik effektivt och anpassa möten efter deltagarnas behov kan möten bli mer värdeskapande och bidra till en framgångsrik arbetsmiljö.
Patrik Björklund
June 16, 2023
Ledarskap

Vad innebär ”lätt att leda”?

Effektivt ledarskap är avgörande för företagets framgång. Läs om hur ISO 9001:s sju principer kan göra ditt företag ”lätt att leda” och bidra till framgång.
Patrik Björklund
July 6, 2023

Gör som många andra - ta hjälp av AmpliFlow

Boka ett möte idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med system och/eller stöd.