Framgångsrika företag har effektiv riskhantering

Riskhantering - en nyckelkomponent i ISO-certifiering och ledningssystem.
Risk

Riskhantering ska vara en integrerad del av ditt företag

Identifiera, analysera och hantera risker som kan påverka ditt företag. Genom att använda riskbaserat tänkande och effektiva verktyg kan du bygga en stark grund för din verksamhet och förbättra dina resultat.

Vad är riskhantering?

Riskhantering är en process som hjälper företag att identifiera, bedöma och hantera interna och externa hot, för att minimera risker, skydda företagets rykte och främja hållbar tillväxt.

Riskbaserat tänkande

Riskbaserat tänkande är en grundläggande del av ISO-standarder och ledningssystem. Det innebär att du planerar och vidtar åtgärder för att hantera både risker och möjligheter.

Smarta IT-system för riskhantering

Smarta IT-system gör riskhantering enklare och mer effektivt. Dessa system hjälper dig att koppla och visualisera risker utifrån vilka processer de påverkar, gradera risker och synliggöra detta för hela organisationen.

Kartlägg snabbare med Artificiell Intelligens

Kontakta oss för att veta mer

Vill du veta mer om hur du kan arbeta mer effektivt med riskhantering? Kontakta oss idag för att få veta mer. Vi hjälper dig att navigera genom processen och säkerställa att ditt företag är redo för framgång.
Artiklar

Artiklar om riskhantering

Verktyg, information och andra resurser du behöver.
ISO-certifiering

10 anledningar varför du ska ISO certifiera i en lågkonjunktur

ISO-certifiering ger företaget en konkurrensfördel som blir än mer relevant i en lågkonjunktur. Här går vi igenom 10 anledningar till varför.
January 9, 2023
Riskhantering

Pre-mortem - Ett proaktivt verktyg för förbättra projekt och processer

Lär dig hur pre-mortem kan identifiera risker och stärka projektledning genom att förutse och åtgärda potentiella misslyckanden.
Patrik Björklund
March 12, 2024
Riskhantering

Varför är riskhantering ett perfekt verktyg för att möta en lågkonjunktur?

Riskhantering hjälper företag att identifiera, analysera och hantera risker som kan påverka företaget. Det är ett effektivt sätt att förebygga problem och förbättra resultat, och är ett mycket värdefullt verktyg för att möta en lågkonjunktur. Här skriver vi mer om vad du behöver tänka på.
Patrik Björklund
January 8, 2023
Kontakt

Låt oss prata

Vi vill gärna prata med dig. Fyll i formuläret så hör vi av oss.
Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oj, något gick fel! Ring Patrik på 073 - 660 90 74 och felanmäl så bjuder vi på en biobiljett.