Framgångsrika företag har effektiv riskhantering

Säkra din organisations framgång med systematisk riskhantering - en nyckelkomponent i ISO-certifiering och ledningssystem.
Header image
Risk

Riskhantering ska vara en integrerad del av ditt företag

Identifiera, analysera och hantera risker som kan påverka ditt företag. Genom att använda riskbaserat tänkande och effektiva verktyg kan du bygga en stark grund för din verksamhet och förbättra dina resultat.

Vad är riskhantering?

Riskhantering är en process som hjälper företag att identifiera, bedöma och hantera interna och externa hot, för att minimera risker, skydda företagets rykte och främja hållbar tillväxt.

Riskbaserat tänkande

Riskbaserat tänkande är en grundläggande del av ISO-standarder och ledningssystem. Det innebär att du planerar och vidtar åtgärder för att hantera både risker och möjligheter.

Smarta IT-system för riskhantering

Smarta IT-system gör riskhantering enklare och mer effektivt. Dessa system hjälper dig att koppla och visualisera risker utifrån vilka processer de påverkar, gradera risker och synliggöra detta för hela organisationen.

Kontakta oss för att veta mer

Vill du veta mer om hur du kan arbeta mer effektivt med riskhantering? Kontakta oss idag för att få veta mer. Vi hjälper dig att navigera genom processen och säkerställa att ditt företag är redo för framgång.
Artiklar

Artiklar om riskhantering

Verktyg, information och andra resurser du behöver.
Allvarlighetsgradsmatris

Vad är en allvarlighetsgradsmatris?

En allvarlighetsgradsmatris är ett effektivt verktyg för att kunna jämföra äpplen mot äpplen istället för äpplen mot päron, exempelvis när det kommer till avvikelse- och riskhantering. Läs mer här.
Patrik Björklund
January 2, 2023
Riskhantering

Vad är riskhantering?

Risk. Vad är det och hur hanterar vi det? Genom att förutse, identifiera och hantera risker som kan påverka resultatet kan ni förebygga problem som kan uppstå innan de ens har inträffat.
Patrik Björklund
December 27, 2022
Riskhantering

Vad är operationell riskhantering?

Behärska Operationell Riskhantering: En översikt av operationell riskhantering inom ISO 9001/14001/45001 och ISO 31000.
Joakim Stenström
September 28, 2023
Kontakt

Låt oss prata

Vi vill gärna prata med dig. Fyll i formuläret så hör vi av oss.
Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oj, något gick fel! Ring Patrik på 073 - 660 90 74 och felanmäl så bjuder vi på en biobiljett.