Det digitala ledningssystemet: En modern lösning för att uppfylla ISO-krav och effektivisera din organisation

Skrivet Av
Joakim Stenström
Joakim Stenström
Publicerad
August 1, 2023
Ämne
Digitalt Ledningssystem

Trött på att brottas med komplexa system som SharePoint för att hantera din organisations krav enligt ISO 9001, 14001 och 45001?

Då kan ett digitalt ledningssystem som AmpliFlow vara precis vad du behöver!

AmpliFlow är en SaaS eQMS-produkt som är utformad för att hantera alla krav inom dessa standarder och samtidigt erbjuda en mängd fördelar för din organisation.

Låt oss ta en närmare titt på varför ett digitalt ledningssystem som AmpliFlow slår traditionella metoder och även mer avancerade system som SharePoint.

En central plats för allt material - skapa och konsumera information enligt ISO-krav

Ett digitalt ledningssystem som AmpliFlow är mycket mer än bara en samling dokument - det är en integrerad plattform som underlättar för alla i organisationen att snabbt hitta och använda relevant information enligt ISO-kraven.

Dessutom kan medarbetarna enkelt skapa och dela ny information direkt i systemet, vilket gör det mycket mer dynamiskt och användarvänligt än att behöva arbeta med Word- och Excelfiler på en filserver eller hantera komplexa system som SharePoint.

Anpassat för att stödja ISO 9001, 14001 och 45001 krav

AmpliFlow är utformad för att stödja samtliga krav inom ISO 9001, 14001 och 45001, vilket innebär att det är enkelt att implementera och underhålla dessa standarder inom din organisation.

Med AmpliFlow kan du enkelt och effektivt hantera processer och rutiner, miljöaspekter, arbetsmiljö och mycket mer, allt i en och samma plattform.

Detta främjar en kultur av ständig förbättring och effektiv kommunikation mellan olika avdelningar och team.

Ökat samarbete och ständiga förbättringar

AmpliFlow är inte bara om att publicera information - det handlar om att arbeta aktivt med informationen enligt ISO-kraven.

Medarbetarna kan följa rutiner med hjälp av digitala checklistor, rapportera in avvikelser och förbättringsförslag, och hantera kundönskemål direkt i systemet. Dessutom kan du även genomföra och läsa medarbetarsamtal, kompetensmatriser, utbildningar och lagstiftning som täcks i ett QMS.

Detta främjar en kultur av ständig förbättring och effektiv kommunikation mellan olika avdelningar och team.

Snabbare, billigare och bättre än SharePoint och andra system

Visst, att gå över till ett digitalt ledningssystem som AmpliFlow kan kännas som en stor förändring, men det är en förändring som lönar sig i längden. Du får snabbare och bättre resultat genom att medarbetarna kan hitta och använda informationen enklare, och du sparar både tid och pengar genom att slippa skapa och underhålla fysiska dokument och filer.

Dessutom är AmpliFlow mer anpassat för att hantera ISO-kraven än system som SharePoint, vilket gör det enklare att uppfylla och underhålla dessa standarder inom din organisation.

Slutsats

Ett digitalt ledningssystem som AmpliFlow är en modern lösning som kan hjälpa din organisation att bli mer effektiv, produktiv och konkurrenskraftig, samtidigt som det underlättar för att uppfylla kraven inom ISO 9001, 14001 och 45001.

Så varför inte ta steget och lämna de föråldrade systemen och komplexa lösningarna bakom dig? Det är dags att omfamna en enklare och mer effektiv lösning för att driva din verksamhet framåt!

Gratis e-bok
Allt från vad standarder kräver till hur du genomför ett projekt för att etablera ett certifierbart ledningssystem.
Tack! Nu får du snart ett e-post från oss!
Oj! 

Något gick fel.

Hör av dig till support@ampliflow.com.
Free e-book
Everything from what standards require to how you implement a project to establishing a certifiable management system.
Tack! Nu får du snart ett e-post från oss!
Oj! 

Något gick fel.

Hör av dig till support@ampliflow.com.
Behöver ni hjälp att nå ISO-certifiering?
AmpliFlow kan hjälpa dig med allt som behövs för att nå certifiering. Från smarta IT-system till projektledning, utbildning, internrevision och mycket mer. Boka ett möte idag för att få veta mer!
Tack! Vi hör snart av oss!
Oj! 

Något gick fel.

Hör av dig till support@ampliflow.com.
Artiklar

Fler artiklar

Verktyg, information och andra resurser du behöver.
Processkartläggning

Vad är processkartläggning inom ISO 9001?

Processkartläggning är ett sätt att tydliggöra de processer som är viktiga för att uppnå företagets strategiska mål och är en viktig del av arbetet inför en certifiering inom ISO 9001
Patrik Björklund
November 3, 2022
Ledningssystem

5 oväntade saker om ledningssystem som kan kosta dig pengar (som inte handlar om dokumentation!)

Ett effektivt ledningssystem är viktigt för framgång, men vissa aspekter kan kosta pengar. Bristfällig kommunikation, generiska mål, ineffektiv teknikanvändning, bristande personalengagemang och oregelbunden uppföljning kan leda till onödiga utgifter. Genom att förbättra dessa områden kan du optimera ledningssystemet och spara pengar samtidigt som du ökar organisationens framgång.
Patrik Björklund
May 16, 2023
Managementkonsult

ISO certifiering ska göra dig bättre - inte bara uppfylla krav

Förändra synen på ISO-certifiering med AmpliFlow. Mer än certifiering, det är en struktur för kontinuerlig förbättring av din verksamhet.
Patrik Björklund
October 22, 2023

Gör som många andra - ta hjälp av AmpliFlow

Boka ett möte idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med system och/eller stöd.