Det digitala ledningssystemet: En modern lösning för att uppfylla ISO-krav och effektivisera din organisation

Skrivet Av
Joakim Stenström
Joakim Stenström
Publicerad
August 1, 2023
Ämne
Digitalt Ledningssystem
Det digitala ledningssystemet: En modern lösning för att uppfylla ISO-krav och effektivisera din organisation

Trött på att brottas med komplexa system som SharePoint för att hantera din organisations krav enligt ISO 9001, 14001 och 45001?

Då kan ett digitalt ledningssystem som AmpliFlow vara precis vad du behöver!

AmpliFlow är en SaaS eQMS-produkt som är utformad för att hantera alla krav inom dessa standarder och samtidigt erbjuda en mängd fördelar för din organisation.

Låt oss ta en närmare titt på varför ett digitalt ledningssystem som AmpliFlow slår traditionella metoder och även mer avancerade system som SharePoint.

En central plats för allt material - skapa och konsumera information enligt ISO-krav

Ett digitalt ledningssystem som AmpliFlow är mycket mer än bara en samling dokument - det är en integrerad plattform som underlättar för alla i organisationen att snabbt hitta och använda relevant information enligt ISO-kraven.

Dessutom kan medarbetarna enkelt skapa och dela ny information direkt i systemet, vilket gör det mycket mer dynamiskt och användarvänligt än att behöva arbeta med Word- och Excelfiler på en filserver eller hantera komplexa system som SharePoint.

Anpassat för att stödja ISO 9001, 14001 och 45001 krav

AmpliFlow är utformad för att stödja samtliga krav inom ISO 9001, 14001 och 45001, vilket innebär att det är enkelt att implementera och underhålla dessa standarder inom din organisation.

Med AmpliFlow kan du enkelt och effektivt hantera processer och rutiner, miljöaspekter, arbetsmiljö och mycket mer, allt i en och samma plattform.

Detta främjar en kultur av ständig förbättring och effektiv kommunikation mellan olika avdelningar och team.

Ökat samarbete och ständiga förbättringar

AmpliFlow är inte bara om att publicera information - det handlar om att arbeta aktivt med informationen enligt ISO-kraven.

Medarbetarna kan följa rutiner med hjälp av digitala checklistor, rapportera in avvikelser och förbättringsförslag, och hantera kundönskemål direkt i systemet. Dessutom kan du även genomföra och läsa medarbetarsamtal, kompetensmatriser, utbildningar och lagstiftning som täcks i ett QMS.

Detta främjar en kultur av ständig förbättring och effektiv kommunikation mellan olika avdelningar och team.

Snabbare, billigare och bättre än SharePoint och andra system

Visst, att gå över till ett digitalt ledningssystem som AmpliFlow kan kännas som en stor förändring, men det är en förändring som lönar sig i längden. Du får snabbare och bättre resultat genom att medarbetarna kan hitta och använda informationen enklare, och du sparar både tid och pengar genom att slippa skapa och underhålla fysiska dokument och filer.

Dessutom är AmpliFlow mer anpassat för att hantera ISO-kraven än system som SharePoint, vilket gör det enklare att uppfylla och underhålla dessa standarder inom din organisation.

Slutsats

Ett digitalt ledningssystem som AmpliFlow är en modern lösning som kan hjälpa din organisation att bli mer effektiv, produktiv och konkurrenskraftig, samtidigt som det underlättar för att uppfylla kraven inom ISO 9001, 14001 och 45001.

Så varför inte ta steget och lämna de föråldrade systemen och komplexa lösningarna bakom dig? Det är dags att omfamna en enklare och mer effektiv lösning för att driva din verksamhet framåt!

Gratis e-bok
Allt från vad standarder kräver till hur du genomför ett projekt för att etablera ett certifierbart ledningssystem.
Tack! Nu får du snart ett e-post från oss!
Oj! 

Något gick fel.

Hör av dig till support@ampliflow.com.
Gratis e-bok
Allt från vad standarder kräver till hur du genomför ett projekt för att etablera ett certifierbart ledningssystem.
Tack! Nu får du snart ett e-post från oss!
Oj! 

Något gick fel.

Hör av dig till support@ampliflow.com.
Artiklar

Fler artiklar

Verktyg, information och andra resurser du behöver.
Miljöledning

ISO 14001: Din nyckel till riktig hållbarhet och lönsamhet

ISO 14001 är mer än bara en "grön stämpel". Upptäck ISO 14001-certifieringens potential för att stödja både hållbarhet och lönsamhet.
Joakim Stenström
July 16, 2023
ISO-standarder

Vad är en ISO-standard?

Få en klar bild av ISO-standarder och deras betydelse för ditt företag. Lär dig hur ISO-certifiering kan påverka er verksamhet och stödja er tillväxt.
Patrik Björklund
November 20, 2023
Ledningssystem

Ledningssystem: Företagets dolda superkraft

Upptäck hur ett effektivt ledningssystem kan bli din dolda superkraft för att driva företags framgång. Lär dig hur det kan lösa återkommande problem, förbättra kundnöjdhet, stödja tillväxt och öka effektiviteten. ISO-certifiering är bara en bonus - den riktiga kraften ligger i ledningssystemet självt. Läs mer för att upptäcka hur du kan utnyttja denna superkraft i ditt företag.
Patrik Björklund
July 27, 2023

Gör som många andra - ta hjälp av AmpliFlow

Boka en nulägesanalys idag för att se hur nära du är certifiering, eller kontakta oss för att diskutera direkt med experter.