ISO-certifiering - ett kostnadseffektivt alternativ till management-konsulttjänster

Skrivet Av
Patrik Björklund
Patrik Björklund
Publicerad
November 9, 2023
Ämne
Managementkonsulter

Vilket företag vill inte förbättra sin verksamhet?

Ett av de populära alternativen för att göra det har varit att anlita managementkonsulter. Men det finns ett annat, ofta förbisedda alternativ som kan erbjuda samma fördelar, om inte mer - ISO-certifiering.

Vad är ISO-certifiering?

ISO, eller International Organization for Standardization, är en internationell standardiseringsorganisation som utvecklar och publicerar internationella standarder. Några av de mest kända inkluderar ISO 9001 (kvalitetsledning), ISO 14001 (miljöledning), ISO 45001 (arbetsmiljöledning), och ISO 27001 (informationssäkerhetshantering).

Att vara certifierad enligt dessa standarder innebär att ett företag har implementerat en ledningsstruktur som uppfyller de specifika krav som anges i respektive standard. Detta visar att företaget är engagerat i att upprätthålla höga kvalitets-, miljö-, arbetsmiljö- och/eller informationssäkerhetsnormer.

Hur kan ISO-certifiering vara ett alternativ?

Hos AmpliFlow ser vi på certifiering inte bara som en prestigefull stämpel, utan som ett verktyg för att förbättra verksamheter. Vi tror att genom att kombinera expertkonsultation med smarta IT-verktyg för att bygga ledningssystem, kan vi leverera en ny typ av managementkonsulttjänst - en som är effektivare, mer fokuserad och mer kostnadseffektiv.

För det första, genom att följa ISO-standarder, får företag tillgång till 'best practice'-modeller inom varje område. Dessa standarder är utformade av experter och baseras på beprövade metoder. Genom att implementera dessa standarder kan företag snabbt identifiera och åtgärda sina svagheter. Nu lägger en stabil och beprövad grund som ni sedan kan fortsätta förbättra kontinuerligt.

För det andra, genom att använda vårt egenutvecklade IT-verktyg kan vi enklare, snabbare och effektivare skapa skräddarsydda ledningssystem som passar varje företags unika behov och krav - med ett minimalt fokus på dokument. Detta gör processen mer strömlinjeformad och effektiv jämfört med traditionella alternativ.

Slutligen leder certifieringsprocessen till en systematisk granskning av hela företaget - allt från strategi till operativ verksamhet. Detta gör det möjligt för företag att inte bara uppfylla ISO-kraven, utan också identifiera möjligheter till förbättring i hela organisationen.

Slutsats

ISO-certifiering är mer än bara en stämpel för kvalitet - det är ett kraftfullt verktyg för verksamhetsutveckling. Genom att kombinera expertkonsultation med smarta IT-verktyg erbjuder AmpliFlows en ny typ av managementkonsulttjänst - en som är skräddarsydd, effektiv och kostnadseffektiv.

Dra nytta av ISO-certifiering - ett alternativ som inte bara uppfyller internationella standarder utan också hjälper er att bli bättre

Gratis e-bok
Allt från vad standarder kräver till hur du genomför ett projekt för att etablera ett certifierbart ledningssystem.
Tack! Nu får du snart ett e-post från oss!
Oj! 

Något gick fel.

Hör av dig till support@ampliflow.com.
Free e-book
Everything from what standards require to how you implement a project to establishing a certifiable management system.
Tack! Nu får du snart ett e-post från oss!
Oj! 

Något gick fel.

Hör av dig till support@ampliflow.com.
Behöver ni hjälp att nå ISO-certifiering?
AmpliFlow kan hjälpa dig med allt som behövs för att nå certifiering. Från smarta IT-system till projektledning, utbildning, internrevision och mycket mer. Boka ett möte idag för att få veta mer!
Tack! Vi hör snart av oss!
Oj! 

Något gick fel.

Hör av dig till support@ampliflow.com.
Artiklar

Fler artiklar

Verktyg, information och andra resurser du behöver.
ISO-standarder

ISO-certifiering med AmpliFlow: Mer än att uppfylla krav. Det är din väg till ett bättre företag

ISO-certifiering är mer än krav - det är att bli bättre. Läs mer här för att få ett annat sätt att se på vad ISO-standarder verkligen handlar om.
Patrik Björklund
April 18, 2024
Möten

Att ha ett möte kan kosta mer än du tror

Effektivare möten och fokuserad kommunikation kan minska dolda kostnader, öka produktivitet och förbättra samarbete på arbetsplatsen. Genom att kritiskt granska mötets nödvändighet, förbereda väl, sätta tidsgränser, använda teknik effektivt och anpassa möten efter deltagarnas behov kan möten bli mer värdeskapande och bidra till en framgångsrik arbetsmiljö.
Patrik Björklund
June 16, 2023
ISO-standarder

ISO 9001 och ISO 14001 - Inte bara för jättar, utan även för de mindre och entreprenörsdrivna

ISO 9001 och ISO 14001-certifieringar är inte bara för stora företag, utan även för mindre entreprenörsdrivna bolag. Implementering av dessa standarder kan förbättra verksamheten, attrahera kunder och öka konkurrenskraften. De är flexibla och anpassningsbara, vilket gör dem lämpliga för alla företag, oavsett storlek eller bransch.
Patrik Björklund
May 19, 2023

Gör som många andra - ta hjälp av AmpliFlow

Boka ett möte idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med system och/eller stöd.