Modern Avvikelsehantering i AmpliFlow

I AmpliFlow ingår allt du behöver för digital registrering, analys, planering och åtgärder för avvikelser/förbättringsförslag & kundsynpunkter.
Avvikelsehantering

Är din organisation redo att ta nästa steg i förbättringsarbetet?

Behöver ni effektivt hantera avvikelser och kundsynpunkter? Då är du på rätt plats! Med avvikelsehantering i AmpliFlow blir det enkelt för hela företaget att identifiera, analysera och åtgärda avvikelser för att säkerställa att ni ständigt förbättrar er och uppfyller era kunders förväntningar.

Förbättrad produkt- och tjänstkvalitet

Genom att identifiera och åtgärda avvikelser kan vi säkerställa att våra produkter och tjänster håller högsta kvalitet, vilket leder till nöjdare kunder och ökad konkurrenskraft på marknaden.

Ökad kundnöjdhet och minskade kostnader för reklamationer och returer

När vi hanterar avvikelser effektivt kan vi snabbt lösa kundernas problem, vilket leder till högre kundnöjdhet och färre reklamationer och returer, vilket i sin tur minskar kostnaderna för vår verksamhet.

Förbättrad effektivitet och kvalitet

Genom att systematiskt hantera avvikelser säkerställer vi att vår personal följer de etablerade processerna och rutinerna, vilket bidrar till ökad effektivitet och kvalitet i vår verksamhet.

Minskade risker för kostsamma olyckor och incidenter

Genom att snabbt och effektivt hantera avvikelser kan vi identifiera och åtgärda risker innan de leder till olyckor eller incidenter, vilket kan minska de ekonomiska och juridiska konsekvenserna för vår verksamhet.

Uppfyll krav från kunder, lagar och certifieringar, som ISO 9001, 14001 & 45001

Avvikelsehantering är en viktig del av att uppfylla krav från kunder, lagar och certifieringar, vilket hjälper oss att upprätthålla och förbättra vår anseende på marknaden och säkerställa att vi kan fortsätta att växa och expandera vår verksamhet.

AmpliFlow, som kan både ledningssystem och IT, är en klockren samarbetspartner. De har hjälpt oss med en smidig och logisk struktur med precis de IT verktyg man behöver för att gå igenom en certifieringsrevision och expertkunskap om hur vi kan effektivisera vår verksamhet och förbättra vår miljö- och klimatpåverkan.

Meysam Saidzadeh
VD, LUCO AB
AmpliFlow

Lösning

AmpliFlow gör det enkelt att implementera och underhålla effektiv avvikelsehantering.
Hantera alla olika typer av avvikelser i 1 system. Förbättringsförslag, riskobservationer, revisionsavvikelser, tillbud m.m.
Koppla och följ upp processer där avvikelser uppstod & upptäckets.
Påverkansgradering av avvikelser enligt er unika påverkansmatris.
Uppföljning och utvärdering av åtgärder som vidtas för att hantera avvikelser, för att säkerställa att de bidrar till ständiga förbättringar
Artiklar

Artiklar om avvikelsehantering

Verktyg, information och andra resurser du behöver.
Avvikelsehantering

Vad är avvikelsehantering?

Avvikelsehantering är ett viktigt led i företagets kvalitetssystem och är ofta ett krav som ställs av externa parter, ex en ISO standard. Här går vi igenom vad avvikelsehantering är.
Patrik Björklund
December 21, 2022
Avvikelsehantering

Avvikelsehantering som framgång - En affärsnovell

Följ med på VD:n Alexandras resa när hon inser vikten av effektiv avvikelsehantering för sitt företags framgång. Genom utmaningar och insikter lär hon sig att se problem som möjligheter och skapar en kultur för ständig förbättring. En inspirerande affärsnovell om ledarskap, processer och lönsamhet.
Patrik Björklund
September 25, 2023
Avvikelsehantering

Hantering av avvikelser - Ett steg mot framgång

En djupdykning i avvikelsehantering och varför det inte primärt handlar om att hitta och laga felaktigheter - då missar du de stora vinsterna.
Patrik Björklund
November 8, 2023
Kontakt

Låt oss prata

Vi vill gärna prata med dig. Fyll i formuläret så hör vi av oss.
Tack! Vi hör av oss så snart vi kan!
Oj, något gick fel! Ring Patrik på 073 - 660 90 74 och felanmäl så bjuder vi på en biobiljett.